Oasis Parcs ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Oasis Parcs en lees recensies over deze vakantie aanbieder.

Mijn ervaring plaatsen

Over Oasis Parcs

Oasisparcs.nl is de website van Oasis Parcs B.V., een organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur van luxe vakantiewoningen. Via de website kun je rechtstreeks een accommodatie op één van de resorts van Oasis Parcs boeken. Oasis Parcs is opgericht in 2013. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en is telefonisch bereikbaar via 010-2687000.

Oasis Parcs biedt accommodaties aan op drie verschillende resorts:

Punt-West Hotel & Beachresort te Ouddorp, Nederland
Les Jardins du Chateau dâ€Â™Olonne te Venée, Frankrijk
Coral Estate te Curaçao


Op deze resorts heb je de keuze uit vier verschillende accommodaties, namelijk "Comfort", "DeLuxe", "VIP" en "Super VIP", elk met hun eigen kenmerken en prijsklasse. De website geeft bij elk resort aan welke periodes en type accommodaties beschikbaar zijn. Tevens kun je bij de boeking een reis- en annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen afsluiten. Betaling is mogelijk via IDEAL of creditcard.

Ervaring van J D Dobbels, toegevoegd op 4 september 2015

Dicht bij zee en de villa was heerlijk, werd elke dag heel goed schoongemaakt en een super geluidsinstallatie, luxe vakantie van zeer hoog niveau.

Ervaring van Arianne, toegevoegd op 14 augustus 2015

Prachtig vakantiehuis gehuurd, alles was tip top geregeld, vele uitstapjes gemaakt en het weer was ook perfect, volgend jaar boeken we weer via jullie.

» Oasis Parcs review

Mijn ervaring plaatsen