Ockyz ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Ockyz en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ockyz

ockyz.com
Wanneer je wilt dat een kind lekker ongedwongen en veilig kunt spelen, in een zwembad, dan kun je daarvoor de nodige spullen aanschaffen op ockyz.com. Op de website vind je speciale antislip footwear met de leukste designs. Het worden de swimming sneakers genoemd. De tenen zijn open. Ze zijn ook licht en antibacterieel.

Kinderen moeten zich vrij kunnen ontwikkelen zonder bang te zijn dat ze bijvoorbeeld in een zwembad zullen uitglijden. Ze moeten vrij kunnen spelen. De veiligheid staat daarbij natuurlijk wel voorop en daarom is de speciaal antislip footwear de ideale mogelijkheid om dat te realiseren.

Voordelen van de Sweakers
Het anti-slipmateriaal is van een hoogtechnologische waarde. Ze dragen comfortabel omdat de tenen open zijn en een licht gewicht hebben. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is antibacterieel en hygiënisch. Ze drogen snel en zijn zeer ergonomisch en luchtdoorlatend. Daarnaast hebben ze voor alle leeftijden leuke designs. Daarom is het voor veel ouders verstandig om hun kinderen met een dergelijk voet beschermend materiaal te laten spelen.

Ervaring van Sandra, toegevoegd op 13 augustus 2016

De sokjes hebben prima hun werk gedaan de afgelopen vakantie. Geen een keer zijn ze gevallen bij het zwembad. Veel moeders vroegen waar we ze gekocht hadden.

» Ockyz review

Mijn ervaring plaatsen