Office Deals ervaringen en beoordelingen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen bij office deals? Lees dan nu alle beoordelingen door, zodat je een goed beeld krijgt van wat zij voor je kan betekenen. Het gaat er om dat jij een keuze kunt maken en met de beoordelingen van anderen gaat dat zeker lukken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Office Deals

office-deals.nl heeft een uitgebreid assortiment van kantoorartikelen en computers. Zo kan jij jouw werkplek netjes naar eigen wens inrichten zonder hoge kosten te maken, want alle artikelen zijn voordelig geprijsd.

Office-Deals bezit over een uitmuntende vakkennis door hun jarenlange ervaring. Je kan bij hun kwalitatieve spullen kopen waaronder kantoorartikelen (agenda's, enveloppen...), kantoorinrichting stoelen, afvalbak...), computers (laptops, hardware...), telefonie (gsm, accessoires...)...

Je kan veilig je aankopen uitvoeren bij Office-Deals omdat zij in het bezit zijn van het Shops Keurmerk. Dit is een extra waarborg naar de klanten toe.

Prijzen van de verzending hangt af van de verzendkostengroep. Om Kantoorverbruiksmaterialen te verzenden kost het 7,07 euro, voor kantoormeubelen is het 23,80 euro en om de hardware te leveren bedraagt de verzending tussen 8,95 euro - 15 euro.

Als je vragen hebt omtrent een computer? Groepsaankopen? Dan contacteer je best de klantenservice van Office-Deals. Dit kan je doen via het online contactformulier of door hun telefonisch te benaderen.

Je kan je ook inschrijven op de nieuwsbrief zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en promoties.

» Office Deals Review

Mijn ervaring plaatsen

Office Deals ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews