Ohra verzekering ervaringen en beoordelingen

Alle ervaringen over Ohra verzekerineng op een rijtje, geschreven door klanten die gebruik hebben gemaakt van deze verzekering. Alle beoordelingen bij elkaar geven een objectief beeld van de service en dienstverlening. Zelf een ervaring achterlaten is ook mogelijk en wordt gewaardeerd.

Gemiddelde beoordeling:

Gebaseerd op 3 ervaringen
Mijn ervaring plaatsen

Over Ohra verzekeringen

Als jij een hond of kat hebt doe je er verstandig aan om een verzekering af te sluiten. Natuurlijk wil jij alleen het allerbeste voor jouw hond of kat. Als er een ongeluk gebeurt of jouw huisdier wordt ziek, zijn de medische kosten vaak aan de hoge kant. Gelukkig kan je tegen deze kosten een verzekering afsluiten bij Ohra. Je kan kiezen uit een basisverzekering maar ook deze uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Alle rassen en soorten zijn te verzekeren, ook als uw hond of kat een mix is van twee rassen. Het afsluiten van een verzekering is mogelijk tot 7 jaar. Is jouw hond of kat ouder dan 7 jaar dan is een verzekering afsluiten niet meer mogelijk. Je kan zelf de looptijd bepalen, 1 jaar of 4 jaar. Als je een verzekering afsluit voor 4 jaar krijg je extra korting op de premie. Na het aangaan van een polis heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je de verzekering altijd annuleren. De hoogte van de premie hangt af van het ras, leeftijd en gewicht van jouw huisdier.

Jack Russel verzekert

Ervaring van Karin, toegevoegd op 1 augustus 2014

Mijn lieve hondje heb ik verzekert via Ohra, tot nu toe nog niet naar dierenarts hoeven gaan gelukkig

Verzekeren is fijn

Ervaring van Suka, toegevoegd op 25 april 2014

Uit ervaring kan ik zeggen dat het verzekeren van een hond zeker de moeite waard is. onlangs is mijn hond helaas overleden maar mocht ik een nieuwe kopen dan sluit ik direct weer een verzekering af. Veel aan gehad tijdens Tommie's leventje.

Declaraties gewoon betaald

Ervaring van Poezenvrouwtje, toegevoegd op 11 februari 2014

Mijn poes had een operatie nodig. Factuur gedeclareerd en hij is snel uitbetaald. Ga zo door Ohra. Klantenservice meelevend en aardig.

» Ohra verzekering review

Mijn ervaring plaatsen