Olliewood ervaringen en beoordelingen

De leukste kinder- en babykleding koop je bij Olliewood voor een goede prijs. Vertrouw jij pas echt een webwinkel wanneer je er meer over gelezen hebt? Dan zit je hier goed: Wij laten je de laatste beoordelingen zien, samen met ervaringen waar mensen over geschreven hebben betreffende Olliewood.

Mijn ervaring plaatsen

Over Olliewood

olliewood.nl is een online webwinkel met een ruim aanbod aan baby- en kinderkleding, maar je vindt er ook leuke accessoires en speelgoed terug.

Je vindt bij Olliewood de recentste kledingcollecties van onder andere Jottum, Mim Pi, Moodstreet... De prijzen van de nieuwste collecties zijn laag geprijsd, maar bij de uitverkoop vind je de goedkoopste artikelen van op de hele site. Deze afgeprijsde artikels zijn vaak collecties van een vorig seizoen omdat er plaatst gemaakt moet worden voor nieuwere collecties. Van tijd tot tijd zal je ook speciale aanbiedingen terugvinden op de site waardoor jij als klant kan genieten van extra kortingen. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Olliewood zal je op de hoogte worden gehouden van exclusieve cadeautjes, kortingen of aanbiedingen. Schrijf je dus zeker in!

Olliewood garandeert de klant dat alle artikelen meteen leverbaar zijn uit hun eigen voorraad. De verzending per bestelling bedraagt 3,95 euro. Je krijg ook een track en trace code zodat jij jouw pakketje online kan opvolgen en meteen weet waar het zich bevindt.

Voor meer informatie kan je altijd de klantendienst van Olliewood contacteren.

Ervaring van Bouchra, toegevoegd op 6 januari 2015

Hele leuke winkel voor kinderkleding.

Ervaring van Merel, toegevoegd op 7 november 2014

Handig die cadeauservice, koop hier vaak kleding als een kindje van een vriend of vriendin jarig is.

» Olliewood Review

Mijn ervaring plaatsen