Olssen.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Olssen.nl en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Olssen.nl

Olssen.nl is uw winkelleverancier voor het opmaken van opbergkasten voor uw woning of kantoor. Nadruk ligt op een functionele en creatieve aanpak waarbij de klant ook ruime inspraak heeft.
Met een ruim assortiment aan lockers, kluisjes, opbergkasten en alles voor uw kleedkamer inrichting komen wij tegemoet aan uw stijl en persoonlijke wensen.

Uw ruimte wordt omgetoverd tot een fraaie en praktische leefomgeving. Met standaardproducten of bestellingen op maat bepaalt u zelf de inrichting van huis, kantoor of garderobe. Met Olssen.nl creëert u orde en rust op een esthetische manier. Ervaren vaklui maakt voor u een perfect eindproduct uit RVS, kunststof, glas, metaal en diverse houtsoorten.

Voor het veilig opbergen van uw materiaal kunnen wij uw lockers en kasten beveiligen met de laatste nieuwe technologische snufjes zoals een elektronische slot systeem of pincodeslot.

Bestellingen plaatst u online en leveren kan op adres. Uiteraard is de klantenservice tot uw dienst met vragen over een bestaande bestelling, dienstverlening, montage enz.

» Olssen Review

Mijn ervaring plaatsen

Olssen.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews