Omoda Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Omoda en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Omoda

Kan jij veilig online bestellen bij Omoda? Lees de reviews en bepaal jouw beoordeling.

Slechte levering en service Omoda

Ervaring van Groeneveld, toegevoegd op 4 december 2018

Voor de eerste en laatste keer mijn bestelling betaald op mijn huisadres laten bezorgen. Totaal verkeerde laars in totaal verkeerde maat afgeleverd. Na telefonisch contact geen enkele garantie gekregen dat mijn bestelling alsnog geleverd zou worden. Ik mocht uiteraard opnieuw mijn bestelling plaatsen. Uiteraard was deze niet leverbaar omdat ik het laatste paar had besteld en betaald. Dus ik mag mij in de wachtrij plaatsen voor mijn eigen betaalde laarzen. Te bizar voor woorden deze service. NOOIT MEER op deze wijze via Omoda

Lianda van O'Moda in Goes

Ervaring van Patricia, toegevoegd op 26 oktober 2018

Vandaag geholpen door Lianda bij het O'Moda filiaal in Goes. Het uitzoeken van een kado voor een nieuwe schoondochter bleek niet eenvoudig maar dankzij Lianda is het toch nog goed gekomen. Zij bleek te beschikken over engelengeduld. Niets was haar te veel en mede dankzij haar goede suggesties ben ik met een mooi kado de winkel uitgegaan. Enorm bedankt voor de fijne hulp.

Heel blij

Ervaring van E.A. Lenior, toegevoegd op 4 oktober 2018

Net mijn 2 de paar laarzen gekocht en weer loop ik er gelijk mee weg. Goede pasvorm, ruim bij de voorvoet en halve maten en dat in de prachtige kleur olijfgroen. Heel blij met mijn nieuwe laarzen en snel geleverd!

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 december 2017

» Omoda beoordeling

Mijn ervaring plaatsen