Omybag.nl ervaringen en beoordelingen

Op zoek naar de leukste tassen en accessoires? Je vind ze bij Omybag.nl. Bij deze website kun je clutches en andere tassen vinden waarin je er gegarandeerd stylish in bij loopt. De ervaringen met Omybag kun je vinden in reviews die mensen geschreven hebben. Samen met deze reviews kun je ook ons archief aan beoordelingen over Omybag.nl bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Omybag

omybag.nl is een online aanbieder van O My Bag handtassen.

Het aanbod ban O My Bag bestaat voornamelijk een kwalitatieve en milieuvriendelijke handtassen. De tassen zijn modieus, stoer maar ook handig! Ze zijn gemaakt van het beste leer, en hebben een retro look. Verder vind je ook leuke accessoires op de website en sleeves voor je laptop. Op de website kan je je ook inschrijven op de mailinglijst. Doe dit zeker want alleen zo blijf je op de hoogte van zeer exclusieve promoties en kortingen!

Bij elke bestelling die je plaatst zullen er verzendkosten aangerekend worden. Een klein pakketje bedraagt 2,95 euro en een groot pakket 4,95 euro. Zodra je de betaling hebt uitgevoerd zal je pakketje klaargemaakt worden. De volgende werkdag wordt het al bij jou thuis geleverd. Loopt er een vertraging op? Dan kan je het pakketje online traceren door de track en trace code die je toegestuurd krijgt. Zo weet je altijd waar het pakketje zich bevindt en wanneer je het mag verwachten.

Ervaring van Sofie M, toegevoegd op 18 maart 2015

Weet iemand wanneer er een o'my bag sample sale in Amsterdam wordt gehouden?

Ervaring van Pleun, toegevoegd op 6 november 2014

Hele gave tassen heb er al 3 en zou er wel nog meer willen.

» Omybag Review

Mijn ervaring plaatsen