Onderdelenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Allerlei onderdelen van vaatwassers, koelkasten en andere apparaten kun je shoppen bij onderdelenwinkel.nl. Bij deze winkel vind je van eigenlijk alle merken onderdelen. Is er dus iets stuk en zoek je goedkoop een vervangend onderdeel? Onderdelenwinkel.nl is er voor jou. Meer weten? Ervaringen en beoordelingen zijn te vinden op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Onderdelenwinkel.nl

onderdelenwinkel.nl is een online webwinkel waar je onderdelen kan vinden voor huishoudapparatuur.

Het aanbod van Onderdelen Winkel is zeer uitgebreid. Voor bijna ieder huishoudapparaat vind je er onderdelen terug zoals bijvoorbeeld vaatwassers, koelkast, stofzuiger, wasdroger, wasmachines, koffiezetapparaat... Je vindt er onderdelen voor de meest voorkomende merken zoals bijvoorbeeld Bosch, Braun, AEG, Miele, Philips, Siemens, Whirlpool, Pelgrim...

Bij elke bestelling die je plaatst bij Onderdelen Winkel worden er 4,95 euro verzendkosten aangerekend. Als je je bestelling plaatst voor 16u00 dan wordt het pakketje dezelfde dag nog klaargemaakt en verstuurd zodat je het de volgende dag bij jou thuis in ontvangst zal mogen nemen.

Wil je graag hulp bij een bestelling? Of je zou graag meer informatie willen over een groepsaankoop? Dan kan je de klantendienst van Onderdelen Winkel contacteren. Je kan hun bereiken via e-mail, telefonisch of door het online contactformulier volledig in te vullen. Het is ook mogelijk om langs te gaan in één van de vele winkels. Het personeel daar zal je ook graag verder helpen met al jouw vragen.

» Onderdelenwinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen