Onderwijsboek.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Onderwijsboek.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Onderwijsboek.nl

Als een echte boekliefhebber moet je op onderwijsboek.nl zijn. Onderwijsboek heeft een ruim assortiment. Met ruim 55.000 boeken is de keus groot. Het is vooral voor docenten vaak gemakkelijk die een interessant onderwijsboek zoeken. Ze hebben het praktisch allemaal. Praktisch alle boeken heeft men op voorraad. Wanneer je één boek of meerdere besteld worden ze de andere dag bij je thuis afgeleverd. De verzending is gratis en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Omdat de website zo snel en fijn werkt ben je zeker meer geneigd er meerdere keren boeken op te gaan zoeken als je er een wilt aanschaffen. Het is een site die je bij iedereen kunt aanbevelen.

Handleiding
Voor docenten heeft men een belangrijke handleiding geschreven. Er worden tips gegeven hoe je de cursisten kunt motiveren. Het werkboek dat men heeft is geschikt voor alle soorten opleidingen.

Bezorgen
Wanneer je een boek voor 23.00 uur besteld, heb je het de andere dag in huis. Wanneer een boek niet aan je verwachtingen voldoet, kan je het altijd nog terugsturen. Lees eerst de voorwaarden goed door voordat je een artikel terugstuurt.

Ervaring van Eva, toegevoegd op 13 augustus 2016

Volgende keer graag kleiner verpakken want dan past het boek gewoon door de brievenbus.

Ervaring van de Groot, toegevoegd op 5 augustus 2016

Meerdere keren boeken besteld, bestelling worden vlot afgehandeld.

» Onderwijsboek.nl review

Mijn ervaring plaatsen