One2gether travel ervaringen en beoordelingen

Als single is reizen vaak een stuk minder leuk. Met one2gheter kan je op reis samen met andere singles en daarbij andere reisgenoten ontmoeten. Daarnaast maak je natuurlijk een mooie reis om nooit te vergeten. Ervaringen van andere singles die op reis gingen met one2gheter kan je hier online lezen. Lees tevens de beoordelingen zodat je weet wat je kan verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over One2gether travel

One2gethertravel is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in single- eenoudergezinnen- en alleenstaanden reizen. One2gethertravel biedt een gevarieerd reisaanbod voor singles vanaf 28 jaar zoals zonvakanties, cultuurreizen, wintersport en cruises. Voor alleenstaanden van 60 jaar en ouder is er een speciaal programma en voor de eenoudergezinnen organiseert One2gethertravel onbezorgde all-inclusive vakanties.

Aanbod

One2gethertravel heeft een zeer groot gevarieerd aanbod. Zo organiseren zij stedentrips, relaxte zonvakanties, avontuurlijke survival reizen, sportieve wintersportvakanties en cultuurreizen. Voor elke reis geldt een leeftijdsadvies maar dit advies is zeker niet bindend.

Reisleiding

Om uw vakantie te laten slagen heeft One2gethertravel enthousiaste, ervaren reisleiders in dienst. Zij spreken de taal en weten als geen ander de beste plekjes voor u te vinden. De reisleiding staat 24 uur per dag voor u klaar zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

One2gethertravel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), zo bent u er van verzekerd dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt mocht One2gethertravel de verplichte tegenprestatie vanwege financiële problemen niet kunnen nakomen.

vraag One2gethertravel Ibiza

Ervaring van Reinout, toegevoegd op 2 november 2014

Ik wil aankomende zomer naar Ibiza, weet iemand wat de gemiddelde leeftijd is van reizen bij One2gether? Heb al een mail gestuurd maar nog geen antwoord.

Eenoudervakantie One2gether

Ervaring van Renee, toegevoegd op 12 november 2013

Eenoudervakantie geboekt en woww wat heb ik genoten van de Turkse zon. Hoop leuke mensen en met een aantal nog contact via Facebook.

Leuke groep

Ervaring van mevr Van Zonne, toegevoegd op 7 oktober 2013

Een hele leuke groep,dat maakt de vakantie altijd net een stukje leuker. Ook de reisleiding was gezellig. De hotels waren in orde, niet heel luxe maar wel netjes en schoon. Volgend jaar weer met one2gether

» One2gether travel Review

Mijn ervaring plaatsen