One2gether travel ervaringen en beoordelingen

Als single is reizen vaak een stuk minder leuk. Met one2gheter kan je op reis samen met andere singles en daarbij andere reisgenoten ontmoeten. Daarnaast maak je natuurlijk een mooie reis om nooit te vergeten. Ervaringen van andere singles die op reis gingen met one2gheter kan je hier online lezen. Lees tevens de beoordelingen zodat je weet wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over One2gether travel

One2gethertravel is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in single- eenoudergezinnen- en alleenstaanden reizen. One2gethertravel biedt een gevarieerd reisaanbod voor singles vanaf 28 jaar zoals zonvakanties, cultuurreizen, wintersport en cruises. Voor alleenstaanden van 60 jaar en ouder is er een speciaal programma en voor de eenoudergezinnen organiseert One2gethertravel onbezorgde all-inclusive vakanties.

Aanbod

One2gethertravel heeft een zeer groot gevarieerd aanbod. Zo organiseren zij stedentrips, relaxte zonvakanties, avontuurlijke survival reizen, sportieve wintersportvakanties en cultuurreizen. Voor elke reis geldt een leeftijdsadvies maar dit advies is zeker niet bindend.

Reisleiding

Om uw vakantie te laten slagen heeft One2gethertravel enthousiaste, ervaren reisleiders in dienst. Zij spreken de taal en weten als geen ander de beste plekjes voor u te vinden. De reisleiding staat 24 uur per dag voor u klaar zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

One2gethertravel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), zo bent u er van verzekerd dat u het vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt mocht One2gethertravel de verplichte tegenprestatie vanwege financiële problemen niet kunnen nakomen.

» One2gether travel Review

Mijn ervaring plaatsen