Onedayonly ervaringe en beoordelingen

Op deze website kun je deals bekijken die er maar voor 1 dag op de site staan. Schoenen, batterijen, vliegenmeppers… je noemt het maar en onedayonly heeft op een dag wat jij nodig hebt. Ervaringen met deze webwinkel kun je vinden in reviews die voormalige klanten hebben achter gelaten. Beoordelingen vind je ook hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Onedayonly

onedayonly.nl is een online platform waar elke dag nieuwe aanbiedingen aangeboden worden.

Bij One Day Only kan je elke dag terecht voor een nieuwe dagaanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig en soms is er zelfs een beperkte voorraad. Snel zijn is dus de boodschap. De aanbiedingen zijn totaal uiteenlopen. Zo kan het een dag gaan over een prachtige reis en de dag erna kan je een leuk gadget kopen of keukengerei. Vergeet je zeker niet in te schrijven op de nieuwsbrief van One Day Only. Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen, en ben je er ook tijdig bij!

Op de website vind je ook een rubriek "outlet". In deze outlet vind je ook unieke aanbiedingen terug aan zeer lage prijzen. Deze aanbiedingen zijn een langere tijd geldig, maar hier geldt hetzelfde op=op. Twijfel niet te lang wanneer je een deal tegenkomt.

Als je graag meer informatie zou willen ontvangen over een aanbieding dan kan je de helpdesk contacteren via e-mail en telefonisch.

» Onedayonly Review

Mijn ervaring plaatsen