Onepage.website ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Onepage.website en lees of dit bedrijf veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Onepage.website

Onepage.website is een platform waar je voor €1,- per maand een website kunt bouwen. De website is ontwikkeld voor bedrijven die snel een mooie, goed functionerende website willen hebben van één pagina. Alle elementen zijn aanwezig om een website te creëren.

Geen codes schrijven

Het bouwen van een website is vakwerk, je moet codes kunnen schrijven. Dat hoeft met Onepage.website niet. Het design en de codes zijn er al. De webpagina past zich aan aan de groottes van mobiele devices. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw bedrijf goed vindbaar is op Google.

Je kunt zelf een kijkje nemen hoe websites via Onepage.website er uit komen te zien. Bij het kopje 'Ontdek' vind je een groot portfolio met allerlei soorten websites voor diverse bedrijven.

Het is ook mogelijk om gratis een website te bouwen via Onepage.website, je hebt dan geen eigen domein, je kunt je website opdelen in maximaal 5 blokken en je hebt 8 afbeeldingen per gallery. Voor €1,- per maand heb je een eigen domein en een ongelimiteerd aantal blokken en afbeeldingen.

Ervaring van M., toegevoegd op 11 april 2016

Onze site ziet er professioneel uit, bedankt voor alle hulp.

» Onepage.website review

Mijn ervaring plaatsen