Online.nl ervaringen en beoordelingen

Zat van hoge rekeningen en heb je genoeg van slechte ervaringen met dure providers? Overweeg dan eens online.nl. Bij deze website kun je voor 36 euro per maand al een goede internetverbinding hebben, samen met digitale TV en een aantal telefoonlijnen. Lekker goedkoop! Voordat je een pakket afsluit raden we je aan eerst de beoordelingen in te zien.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Online.nl

Online.nl maakt nog gebruik van een ouderwetse slogan: “internet is immers het communicatiemiddel”. Deze slogan schoot Euronet, de voorloper van online.nl de lucht in. Online.nl is de oudste provider en tegelijkertijd de jongste aanbieder van snel internet, interactieve televisie en ook nog goedkoop bellen. Even kort gezegd dus veel meer plezier voor veel minder geld.

Betaalbaar en innovatief

Online.nl concentreert zich op de internetmarkt die voor ons meer en meer belangrijk wordt in ons leven. Naast het internet zijn zij ook de nummer één in het bellen en in het afsluiten van goedkope internetabonnementen of gewoon simpelweg de twee in één. Het maakt je mogelijk om nog voor geen €30.00 per maand televisie, telefoon en internet in huis te hebben. Je bent altijd mobiel en dat voor geen geld.


Kijk altijd wanneer je wilt

Misschien heb je een drukke baan en heb je niet altijd de gelegenheid om tv te kijken als je favoriete uitzendingen zijn. Gene probleem, je neemt alles op.

» Online.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Online.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews