Onlineprinters.nl ervaringen en beoordelingen

Onlineprinters.nl helpt je met al je drukwerk dat gewoon geprint kan worden. Denk hierbij aan oplages die eigenlijk te klein zijn om te drukken of drukwerk dat je gewoon lekker goedkoop wil laten drukken. Ervaringen en beoordelingen met onlineprinters.nl kan je gewoon online delen.

Mijn ervaring plaatsen

Over onlineprinters.nl

Onlineprinters.nl is een bedrijf waar vele soorten drukwerk geproduceerd wordt. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en verzorgt drukwerk voor klanten in geheel Europa.

De startsite van onlineprinters.nl geeft je direct een mooi compleet overzicht van wat het bedrijf je te bieden heeft aan drukwerk.
Je ziet direct 24 logo's van al het drukwerk wat door het bedrijf gemaakt kan worden. Via het aanklikken van een logo zie je vervolgens de verdere details van het product.
Wanneer je drukwerk nodig hebt zijn deze items op de startsite erg handig, je kunt snel volledige informatie vinden over hetgeen je naar op zoek bent.

Naast productinformatie bevat de startsite snelwerkende links naar overige bedrijfsinformatie. Het betreffen links naar informatie over de verzending van je bestelde drukwerk, achtergrondinformatie over het bedrijf, de wijze van contact opnemen,een zoekfunctie en de diverse betaalwijzen.

Tot slot biedt de startpagina de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief van onlineprinters.nl

Geweldig

Ervaring van Tsjeard Otter, toegevoegd op 29 maart 2017

1000 schitterende flyers A5 dubbelzijdig kleur afwerking zeer goed en spot goekoop

Ervaring van Kimberley, toegevoegd op 4 november 2014

Heel goedkoop folders laten drukken voor promotie van onze nagelstudio

Ervaring van Wietzel, toegevoegd op 14 augustus 2014

Had een opdracht, gebeld naar onlineprinten en het werd direct dezelfde middag opgepakt. Top bedrijf.

» onlineprinters.nl Review

Mijn ervaring plaatsen