Onlineverf.nl ervaringen en beoordelingen

Onlineverf.nl is de specialist in kwaliteitsverf op het internet. Als je voor een klus snel verf nodig hebt dan ben je hier aan het juiste adres. Vaak wordt je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Volgens de ervaringen en beoordelingen zijn de grote merken vaak wel 40% goedkoper dan bij de bouwmarkt.

Mijn ervaring plaatsen

Over Onlineverf.nl

Onlineverf.nl is de webshop waar je tegen de laagste prijs gegarandeerd bent van de beste kwaliteit van verf en alles wat erbij hoort. Je kan aan heel democratische prijzen allerlei verschillende kleuren verf kopen om de muur te verven of om de muur te behangen.

Merken verf

Onlineverf.nl is niet zomaar een webshop die verf verkoopt tegen een zeer lage prijs. Er is een fysieke winkel die tot stand gekomen is onder mensen die allemaal jarenlange ervaring hebben op het gebied van doe-het-zelf. Je kan op deze manier zeker zijn dat je goed advies krijgt waarover is nagedacht.

Merken

De webwinkel heeft alleen maar topmerken in huis die je dikwijls tot 45% goedkoper bij hen kan vinden dan in een doe het zelf winkel. De topmerken die je kan vinden zijn onder andere Hammerite, Histor, Alabastine en Rambo.

Ervaring van manon, toegevoegd op 13 december 2014

Alle verf hier besteld , op aanraden van onze schilder, hele lage prijzen.

Ervaring van E, toegevoegd op 26 oktober 2014

Goede winkel met prima prijzen, veel goedkoper dan bij gamma of praxis. mede door gebruik van couponcode

» Onlineverf.nl Review

Mijn ervaring plaatsen