Onlyformen.nl ervaringen en beoordelingen

Only for Men is een webwinkel waar alles voor de stijlvolle man verkocht word: van schoenen tot modieuze kleding van de meest vooraanstaande merken. Ervaringen met onlyformen.nl kun je bekijken op onze website. Vind hier ook beoordelingen, zodat je direct kunt zien hoe deze website scoort.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Onlyformen

Only for men heeft in totaal 11 fysieke winkels in Nederland en verkoopt de beste merken op het gebied van casual en business mode. Alleen mannen kunnen profiteren van de beste koopjes bij Only for men en dat doen ze tegen een zeer mooi prijs. Een aantal jaren geleden is de webshop opgericht om met de tijd mee te gaan en deze webshop doet het bijzonder goed. Mocht je een probleem hebben met het samenstellen van de ideale outfit dan volstaat het om een belletje naar de klantenservice te doen.

Mannen hebben niets dan voordelen

Bij bestellingen van meer dan €100 hoef je geen verzendkosten te betalen en je kunt de producten gratis retourneren binnen de 30 dagen, als je het aankoopbewijs meestuurt. Je betaalt veilig en vertrouwd dankzij het internetbankieren en als dat nog niet genoeg is, kan je profiteren van de koopjes die ze vaak houden.

» Onlyformen Review

Mijn ervaring plaatsen

Onlyformen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews