Onsbrabantnet.nl ervaringen en beoordelingen

Onsbrabantnet.nl is de website waar je terecht kan om in Noord-Brabant jouw alles in één pakketten te regelen. Van een enkel internet abonnement tot een pakket inclusief telefoon en televisie. Ervaringen en beoordelingen over de service en het bereik van Onsbrabantnet.nl lees je online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ons brabant net

Ons Brabant is een website waar je pakketten voor internet, bellen en televisie kan kopen. Je kan er als klant voor kiezen om op de site een compleet pakket te kopen of je kiezen voor een van de bovengenoemde dingen.

Beschikbaar
Je kunt onder meer op de site checken hoe het zit met glasvezel op jou postcode en wat de verdere opties voor je zijn. Tevens kun je makkelijk zien wat de voordelen per pakket zijn. Vervolgens kun je simpel een pakket bestellen.

Klantenservice
Naast de pakketten is er op de website de nodige andere informatie te vinden. Onder meer kun je contact opnemen met de klantenservice. Zo kun je nog eens rustig een en ander uitvragen. Ook wordt er op de website de nodige aandacht besteed aan al het nieuws omtrent glasvezel. Het is namelijk een actuele kwestie, waar op dit moment veel over gesproken en gezegd wordt. Dit geeft je een completer beeld over onder meer glasvezel in Nederland.

Ervaring van Ans, toegevoegd op 19 december 2014

De monteur heeft alles aangesloten voor mijn moeder van 82, heel vriendelijk en geduldig.

Ervaring van Mattias, toegevoegd op 8 oktober 2014

Fijn bedrijf, korte lijnen met helpdesk, dezelfde persoon belt je terug als je problemen hebt.

Ervaring van Bergman, toegevoegd op 2 september 2014

Supersnel internet via glasvezel.

Ervaring van B vd W, toegevoegd op 1 juni 2014

De overstap was snel geregeld (binnen 1 week) heb nu supersnel internet en meer tv zenders en ook nog eens goedkoper.

» Ons brabant net Review

Mijn ervaring plaatsen