OpvakantievanafRotterdam ervaringen en beoordelingen

Misschien woon je wel in de omgeving van Rotterdam of ben je er op bezoek. Het is best makkelijk om vanaf Rotterdam te reizen. Mooie vakantie ervaringen beleven? Je doet het met een beetje hulp van opvakantievanafrotterdam.nl. Deze website kan je de mooiste plekjes van de wereld laten zien. Benieuwd naar de score van deze site? Zie de beoordelingen hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over Op vakantie vanaf Rotterdam

De website opvakantievanafrotterdam.nl is een online reisbureau. Het is een initiatief van Disma Reizen, Disma Reizen is tweevoudig Reisbureau van het jaar Nederland geworden in zowel 2003 als 2011.

Op de website heb je verschillende opties. Je kan een vakantie zoeken & boeken, hier kan je invoeren naar welk land je wilt, op welke datum je wilt vertrekken en hoelang je reis moet duren. De vakanties die dan in aanmerking komen voor je zoekcriteria kan je dan bekijken en eventueel boeken. Ook zijn er een groot aantal lastminutes te boeken, of kan je zelf je hele vakantie samenstellen. Het is ook mogelijk om alleen een losse vlucht te boeken of om alleen je verblijf te regelen.

Disma heeft ook het zoover award gekregen (beste reisbedrijf van Nederland). Je hebt ook verschillende mogelijkheden om te betalen op opvakantievanafrotterdam.nl, namelijk via: iDeal, MasterCard, VISA en bankoverschrijving. De website is ook beveiligd door sslcertificaten.nl en comodo secure om uw gegevens te beveiligen.

Vliegen vanaf Rotterdam

Ervaring van Mehmet K, toegevoegd op 10 oktober 2013

Wij wonen zelf in Rotterdam en bekijken vaak de aanbiedingen. Geen reiskosten naar Schiphol en je hoeft minder lang te wachten, zeker in het hoogseizoen.

» Op vakantie vanaf Rotterdam Review

Mijn ervaring plaatsen