OpvakantievanafSchiphol ervaringen en beoordelingen

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Je kunt er dus gemakkelijk een vliegtuig pakken naar de mooiste vakantiebestemming om de leukste ervaringen te beleven. Weten hoe je dit kunt realiseren? Bekijk dan de website van opvakantievanafschiphol.nl eens. Hier kun je de beste vluchten uitzoeken. Toch niet zeker over deze site? De beoordelingen vertellen je meer.

Mijn ervaring plaatsen

Over Op vakantie vanaf Schiphol

Opvakantievanafschiphol.nl is een initiatief van Disma Reizen. Disma Reizen is al 3 maal reisbureau van het jaar geworden en hebben in 2013 ook het zoover award gewonnen (beste reisbedrijf van Nederland)

Wat kan je doen op de website? Je kan je vakantie boeken vanaf Schiphol Airport, over Schiphol Airport is op de website ook veel informatie te vinden zoals: contactgegevens, parkeren, route enz.

Je kan je vakantie boeken op verschillende manieren. De eerste optie is om je criteria aan te geven waarop je verschillende vakanties te zien krijgt die hieraan voldoen. Deze kan je dan bekijken en eventueel boeken. Een andere optie is om te kijken of er een vakantie bij de lastminutes staat die aan jou eisen voldoet. Het is ook mogelijk om je vakantie helemaal zelf samen te stellen of om losse vluchten of verblijfplaatsen te boeken.

Voor vragen is opvakantievanafschiphol.nl te bereiken via telefoon, mail of chat op bepaalde tijden.

Ervaring van Piet Sjollema, toegevoegd op 3 januari 2015

Al meerdere keren bij opvakantievanaf geboekt. Ze hebben gewoon goede prijzen. Vergelijk de hotels maar met neckermann of corendon.

» Op vakantie vanaf Schiphol Review

Mijn ervaring plaatsen