Openlab.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Openlab.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Openlab.nl

Wanneer je verwacht dat je een seksueel overdraagbare aandoening hebt, is het erg belangrijk dat je dit zo spoedig mogelijk onderzoekt zodat je zekerheid hebt. Ook bij de kleinste verdenking van een SOA is het raadzaam nader onderzoek te doen. Voor sommige mensen is de drempel wat hoog om naar de huisarts te gaan voor onderzoek. Openlab.nl biedt de mogelijkheid om het opsporen van deze aandoeningen zelf in de hand te hebben.

Op de webwinkel kun je laboratoriumtests bestellen waarmee je zelf thuis de test uit kan voeren. Omdat je het monster thuis af kan nemen hoef je geen contact te leggen met je huisarts. De test stuur je op naar het laboratorium en het resultaat hiervan wordt zichtbaar door middel van het invoeren van een persoonlijke code op de website. Zo kun je de test helemaal anoniem uitvoeren. Uiteraard moet er bij een negatieve uitslag wel verdere actie worden ondernomen.

Na het plaatsen van de bestelling zal de test thuisbezorgd worden. Dit gebeurt eveneens erg discreet. Er worden geen verzendkosten berekend. Ook niet voor het versturen van de test naar het laboratorium.

Ervaring van Hansie, toegevoegd op 2 november 2015

Discrete verpakking en snel, zou zo nog een keer bestellen bij jullie.

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 18 september 2015

HEel fijn dat ik niet naar de huisarts hoefde, is vriend van mijn ouders!

» Openlab.nl review

Mijn ervaring plaatsen