Opentopzwanger.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Opentopzwanger en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Opentopzwanger

Op de website opentopzwanger.nl staat mooie lingerie afgebeeld die speciaal voor de zwangerschap bestemd is. De zwangerschapslingerie moet niet alleen mooi zijn maar ook comfortabel gedragen kunnen worden. De zwangerschapsbadmode kan worden gedragen tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de periode van de borstvoeding. Er zijn verschillende merken te bestellen op de website van opentopzwanger.nl. Zo zijn er onder de merken Cake lingerie, Prego, Mitex, BB, You Lingerie verkrijgbaar.

Levertijd en retourneren
Omdat het belangrijk is dat u ongeveer weet wanneer bestelde producten worden afgeleverd, staat bij alle artikelen een tijdstip, waarbij men kan verwachten dat het wordt afgeleverd. Zo kunt u de bestelde producten volgen via de Track & Trace code. Voor bestellingen beneden de €100,- wordt een vergoeding gerekend van €4,95 Bestellingen boven de €100,- worden gratis bezorgd.
Wanneer u niet tevreden zou zijn over een bepaald product dan heeft u 60 dagen retourrecht. U krijgt binnen de termijn dat u het tijdig terug stuurt uw volle bedrag binnen 14 dagen terug. Het product dient natuurlijk wel ongebruikt, onbeschadigd, schoon en compleet te zijn.

» Opentopzwanger Review

Mijn ervaring plaatsen

Opentopzwanger.nl ervaringen en reviews

Bekijk alle reviews