Optie24 ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina lees je de laatste recensies en ervaringen over Optie24. Bekijk alle beoordelingen en zie of dit bedrijf betrouwbaar is. Ook kan je hier tips lezen over het gebruik van Optie24 en haar dienstverlening. Zelf een ervaring of beoordeling toevoegen is natuurlijk ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Optie24

Dit bedrijf is marktleider in Nederland op het gebied van binaire opties. Het is onderdeel van Pip Invest BV wat gevestigd is in Rotterdam. Er maken duizenden Nederlands gebruik van het online platform. De klantenservice is 7 dagen in de week bereikbaar. Een oefenaccount kan je gratis aanmaken, handig als je nog geen ervaring hebt met het handelen. Uitbetalingen staan binnen 24 uur op jouw bankrekening. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het opnemen van geld. Op het blog kan je tips en trucs lezen over het gebruik van de software van Optie24. Er is ook een app beschikbaar waarmee je orders kan plaatsen via jouw mobiele telefoon of tablet. Ook zijn er een aantal instructievideo‬ôs beschikbaar waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe alles werkt. Al met al kan je stellen dat deze broker zeer betrouwbaar is. Het is mogelijk om 24 uur per dag te handelen. Nodig vrienden uit en krijg per aangebracht lid 15 euro tegoed. Voordat je begint met handelen is het aan te raden alle handelsregels goed door te lezen en tips van andere gebruikers te lezen op een forum.

optie24 is eerlijk

Ervaring van H Krop, toegevoegd op 5 mei 2015

ze betalen uit binnen 24 uur ze hebben een overzichtelijke website Ze bieden wat ze beloven, weliswaar tegen een hoge commissie Is het gokken? Is het roulette? Welnee. Je voorspelt het doorzetten of het omkeren van een trend op korte termijn, alsof je de bewegingen van een school vissen volgt. Is dit niet je ding, dan moet je er niet aan beginnen

ook op smartphone

Ervaring van E., toegevoegd op 18 mei 2014

fijne van deze broker vindt ik dat je ook op smartphone kan traden. vergeet niet een bonus code te gebruiken als je gaat aanmelden, als iemand die van mij wilt hoor ik het graag kan ik je mailen.

fijne broker

Ervaring van Willemse, toegevoegd op 21 november 2013

fijn dat alles in het Nederlands is maakt alles een stuk betrouwbaarder. ook de klantenservice is in het Nederlands.

Zeer tevreden met optie 24

Ervaring van Ad, toegevoegd op 10 mei 2013

lekker geld verdienen als je er even in verdiept. Heb al twee keer een uitbetaling aangevraagd via optie24

» Optie24 Review

Mijn ervaring plaatsen