Optimaalwater.nl ervaringen en beoordelingen

Zelf water filteren en zuiver maken doe je met optimaalwater.nl. De producten van deze webwinkel zijn handig voor op vakantie, op kantoor of gewoon voor in huis. Heerlijk zuiver water is een genot voor het lichaam. Nieuwsgierig of er negatieve ervaringen zijn met deze winkel? Positieve en negatieve beoordelingen zijn hier te bekijken.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Optimaalwater.nl

Optimaalwater.nl is een site waar je informatie vind over het filteren van water en waar je de waterfilters kunt kopen. De aangeboden oplossingen voor het filteren van water zijn divers. De filter methoden voor kantoren verschillen aan de filter methoden voor in huis of onderweg. Er zijn zelfs mogelijkheden om een waterfilter mee te nemen op vakantie.
Er zijn twee methoden die worden gebruikt om het water te filteren, beide zijn op basis van mineralen en verhogen de PH-waarde van het water. Er is een verschil, de sticks voegen belangrijke anti-oxidanten toe aan het water, de druppels doen dat niet. Zowel de druppels als de sticks kunnen in een glas worden gedaan om het water te zuiveren.

De site is strak vorm gegeven met duidelijke koppen. Dit maakt de site overzichtelijk en weet je snel waar je wezen moet voor informatie of een aankoop. Als je een van de koppen aanklikt lees je eerst wat algemene informatie, welke jammer genoeg wordt afgekapt en vervolgens niet verder te lezen is. Na de algemene informatie scrol je direct naar de beschikbare producten. Simpel en snel.

» Optimaalwater.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Optimaalwater.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews