OpvakantievanafBrussel ervaringen en beoordelingen

Ben je in de omgeving van Brussel en wil je graag leuke vakantie ervaringen beleven? Je kunt met een beetje hulp van opvakantievanafbrussel.nl de leukste plekken bezoeken en op vakantie gaan met het hele gezin. De beoordelingen zijn hier te vinden en je kunt er precies in lezen wat mensen zeggen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Op Vakantie Vanaf Brussel

De website opvakantievanafbrussel.nl is onderdeel van de reisorganisatie OpVakantieVanaf, dat tot drie maal toe is verkozen tot Reisbureau van het Jaar. Op deze site kun je allerlei vakanties vinden, waarbij je specifiek kunt zoeken naar vakanties met een vlucht vanuit de Belgische hoofdstad Brussel. Je kunt op allerlei manieren zoeken naar de reis die je graag wil. Zo heeft de site op zijn homepage een zoekmenu waarin je kan aangeven naar welk land je wilt, wanneer je daarheen wilt en voor hoelang. Ook kun je zoeken op thema. Zo kun je bijvoorbeeld het onderscheid maken tussen wintersport- en zomervakanties, maar ook wat specifiekere vakanties vinden, zoals sportieve reizen. Wat je verder op de site kunt aantreffen zijn speciale aanbiedingen en last minutes voor een complete reis. Ook kun je losse vliegtickets boeken. Om meer over de site te weten te komen, is er een introductiefilmpje en als je op de hoogte wilt blijven van de laatste reizen kun je, je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ervaring van VAS, toegevoegd op 5 juli 2014

Zojuist een boeking gedaan. alles ging kinderlijk eenvoudig. ik heb alle prijzen vergeleken met Schiphol en het is ong 200 euro per persoon goedkoper.

» Op Vakantie Vanaf Brussel Review

Mijn ervaring plaatsen