Ortel ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Ortel en lees of deze mobiele aanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Ortel

Ortel is een goedkope provider waarmee je goedkoop naar het buitenland kan bellen. Ortel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Als je nog geen klant bent van Ortel kun je op de website een gratis simkaart bestellen.
Op de site staan de beltarieven waarmee naar verschillende landen gebeld kan worden. Naast bellen kun je bij Ortel ook terecht voor mobiele internet.

Ortel biedt gratis nummerbehoud aan, wanneer je wilt overstappen naar deze provider, maar je eigen vertrouwde nummer wilt behouden. Onder Ortel gebruikers is er de mogelijkheid om 30 minuten gratis met elkaar te bellen.
Onder informatie kun je je inlezen over onder andere; registratie, algemene voorwaarden en nummerbehoud. Verder is duidelijk aangegeven op welke manieren je de klantenservice kan bereiken en wanneer. Om op de hoogte te blijven van nieuws en aanbiedingen van Ortel kun je je op de site aanmelden voor de nieuwsbrief.
Onderaan de site kun je zien waar Ortel prepaid tegoed verkrijgbaar is.

Goede club

Ervaring van Hans, toegevoegd op 22 juni 2016

Ik heb een simkaart gekocht, maar mijn tegoed verdween. Werd hier boos om. Klantenservice gebeld en die hebben uitgelegd dat dit door internet gebruik kwam. De medewerker heeft me uitleg gegeven hoe mijn toestel instellingen moeten staan zodat dit niet meer voorkomt. Ik kreeg ook nog een coulance, een deel van mijn tegoed terug. Eindstand: Dankzij de medewerker begrijp ik mijn smartphone en heb een coulance. Het gesprek duurde zeker 25 min. want ik was niet zo snel en snapte niet hoe mijn telefoon werkte. Had ik echt niet verwacht. Die gast had een engelen geduld. Echt een goede club. Daarom deze review.

Ervaring van den Dungen, toegevoegd op 20 september 2015

Bel veel voor zaken naar China en Ortel is by far de goedkoopste hiervoor.

Ervaring van Gerlof, toegevoegd op 1 april 2015

Als je veel naar het buitenland belt is Ortel een aanrader, niet voor NL nummers gebruiken.

» Ortel review

Mijn ervaring plaatsen