Otto.nl ervaringen en beoordelingen

Kleding voor mannen, vrouwen en ook kinderen kun jij shoppen bij Otto.nl. Dat niet alleen, otto.nl heeft ook accessoires en producten voor je huis en tuin. Deze webwinkel is dus eigenlijk van alle markten thuis! In reviews kun jij ervaringen met otto.nl lezen. Door ook de beoordelingen te lezen kun jij bepalen of Otto.nl iets voor jou is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Otto.nl

OTTO.nl is na Amazon de grootste homeshopping-organisatie wereldwijd. In 1949 begon Otto Werner in Hamburg met de verkoop van schoenen via postorder. Maar al gauw werd Duitsland te klein. Via Nederland, China en Amerika is OTTO Group uitgegroeid tot een internationaal bedrijf, met vestigingen in ruim 20 landen en zo’n 50.000 werknemers. Sinds 2010 richt OTTO Group zich enkel nog op de online markt.

OTTO.nl biedt een uitgebreid assortiment in mode, wonen en techniek en heeft keuze uit veel verschillende merken. Je vindt hier alles om comfortabel te wonen; van nieuwe meubels en witgoed tot benodigdheden voor het koken. Bestel de beste kleding voor jezelf en de kinderen - maar ook diverse sportartikelen - voor een aantrekkelijke prijs.

Bij OTTO.nl zijn artikelen gemakkelijk te bestellen, en kunnen achteraf betaald en gratis geruild worden. Je bestelling is te volgen via je persoonlijke pagina op de website en kan altijd afgehaald worden bij een PostNL Servicepunt. Bij OTTO.nl staat service voorop.

» Otto.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Otto.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews