Outdoorkleding-outlet.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Outdoorkleding-outlet.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Outdoorkleding-outlet.nl

In Best ligt een outlet met een groot aanbod outdoor- en vrijetijdskleding. Woon je niet in de buurt, dan kun je op de site Outdoorkleding-outlet.nl het complete assortiment bekijken en bestellen. Hier vind je honderden artikelen voor dames, heren en kinderen.

Op de beginpagina zie je al meteen, dat ze meer dan alleen maar outdoorkleding hebben. Je kunt hier ook terecht voor onder andere schoenen, rugzakken en accessoires. Bovenaan de pagina kun je de gewenste categorie selecteren.

De producten zijn voorzien van een duidelijke omschrijving. Ook vind je per product de kenmerken, zoals materiaalsoort, maattabel en eventueel gewicht.

Onderaan vind je meer informatie over de winkel en de klantenservice. Bij vragen kun je via een formulier contact opnemen, maar ze zijn ook bereikbaar via telefoon en e-mail.

Bestellen gaat gemakkelijk middels een eigen account. Je kunt op verschillende manieren betalen. De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 1 dag geleverd. Voor bestellingen boven de 20 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ervaring van Sandra, toegevoegd op 18 december 2015

Goede service, niet opdringerig, vaak pareltjes tussen de kleding rekken.

Ervaring van E d, toegevoegd op 1 september 2015

Gaastra jas gekocht, in de winkel hing hij voor 120 bij jullie voor 50 euro super.

» Outdoorkleding-outlet.nl review

Mijn ervaring plaatsen