OverhemdenOnline ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Overhemdenonline.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over OverhemdenOnline NL

Op deze webwinkel vind je een enorme hoeveelheid overhemden. Buiten de overhemden kun je er ook terecht voor andere kleding zoals vesten en jassen maar ook stropdassen. De nadruk ligt op de overhemden en hiervan zijn ook verschillende categorieën te vinden. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen casual en business. Ook zijn de strijkvrije overhemden te vinden in een aparte categorie.

Verzenden van de bestelling is kosteloos. Ook wanneer je een (deel van) je bestelling wil retourneren zijn hier geen kosten aan verbonden. Wanneer je ervoor kiest om je bestelling bij jouw afwezigheid niet bij de buren wil laten bezorgen, zijn de bijkomende kosten €1. Bestellingen van boven de €250 worden sowieso niet bij de buren bezorgd.

Wanneer je de overhemden liever in de winkel past of je graag advies wil bij je aankoop kun je ook terecht in de winkel in Leiden. Deze winkel is op maandag en zondag gesloten. Uiteraard kun je op de webwinkel je bestelling op deze dagen wel gewoon plaatsen.

overhemd bestelling

Ervaring van Bert Sins, toegevoegd op 14 juli 2017

Een overhemd besteld, zeer snelle levering, binnen twee dagen ontvangen. Kwaliteit is zeer goed, en netjes verpakt. Gratis verzendkosten en geen retourkosten!! Een zeer tevreden klant!!

Ervaring van Sabrina, toegevoegd op 2 november 2015

Aantal overhemden voor mijn man besteld bij jullie, ze zitten heerlijk zegt hij en zien er stijlvol uit.

» OverhemdenOnline NL review

Mijn ervaring plaatsen