Overtrekconcurrent ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Overtrekconcurrent en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Overtrekconcurrent

Wanneer je op zoek bent naar mooie, betaalbare overtrekken voor het hele gezin dan kun je het beste een kijkje nemen op www.overtrekconcurrent.nl . De kwalitatief hoogstaande overtrekken van het merk ‘Sleeptime’ zijn er in veel verschillende kleuren, designs en maten. Zo is er een klassieke lijn met dekbedovertrekken, maar is er tevens een collectie met moderne overtrekken. Naast het merk ‘Sleeptime’ worden er nog een groot aantal merken aangeboden waardoor het assortiment van www.overtrekconcurrent.nl ontzettend groot is, en er dus zowel voor zakelijk als privé doeleinden producten verkrijgbaar zijn.
De service met betrekking tot bezorgen is evenals bijzonder goed. De verzendkosten zijn op kosten van www.overtrekconcurrent.nl en ook de kosten bij het eventueel retourneren van de producten worden betaald door de webshop. Betalingsmogelijkheden zijn onder andere iDeal, Mister cash, Afterpay en Giro Pay. Wanneer je vandaag voor 12.00 uur besteld, heb je de producten morgen al in huis. Echter is dit wel voor een deel afhankelijk van de voorraad van www.overtrekconcurrent.nl.

Ervaring van Tina, toegevoegd op 26 januari 2015

Per ongeluk mijn oude adres ingevuld (net verhuisd) gelijk klantenservice een mail gestuurd en ik kreeg binnen 2 min terug dat ze het adres hebben gewijzigd.

Ervaring van Marcha V, toegevoegd op 20 november 2014

Goedkope overtrekken, al 4 keer besteld voor onze bed en breakfast, kwaliteit is prima.

» Overtrekconcurrent Review

Mijn ervaring plaatsen