OZF Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Ozf zorgverzekering en lees de meningen van andere mensen over deze zorgverzekeraar.

Mijn ervaring plaatsen

Over OZF

De OZF zorgverzekering valt binnen de Achmea groep. Ze zijn vrij klein met een klein aantal medewerkers. Doordat er qua organisatie gebruik gemaakt kan worden van de voordelen van Achmea voelt het als een kleine maar toch uitstekend georganiseerde en efficiënte organisatie. Met enige regelmaat wordt er onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid en ze worden uitstekend beoordeeld elk jaar weer.

De OZF zorgverzekeringen biedt vanzelf sprekend de (verplichte) basisverzekering. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je uitgebreider te verzekeren. Je kunt een keuze manken uit de verschillende aanvullende verzekeringen. Zo kun je je ook extra verzekeren voor tandartskosten wanneer je verwacht op dit gebied veel kosten te gaan maken.

Op de website van deze zorgverzekering kun je alle relevante informatie vinden. Wanneer je een verzekering afsluit kun je met DigiD inloggen op je eigen account. Je krijgt hiermee een goed overzicht van de stand van zaken. Zoals je eventuele declaraties en hoe het ervoor staat met je eigen risico. Uiteraard kun je de organisatie met vragen of klachten ook telefonisch bereiken. Klachten zijn ook in te sturen door middel van een klachtenformulier.

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 december 2018

» OZF beoordeling

Mijn ervaring plaatsen