Pabo ervaringen en beoordelingen

Pabo.nl is een vrouwvriendelijke online sekswinkel waar je terecht kan voor de meest sexy lingerie of seks toys. De producten worden discreet verpakt zodat de buren niet doorhebben waar jij lingerie gekocht hebt. Ervaringen en beoordelingen over Pabo.nl lees je hier online van vrouwen die je voorgingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pabo NL

pabo.nl is al meer dan 25 jaar een grote aanbieder van een erotiek assortiment.

Je kan bij Pabo terecht voor kleding (lingerie), speeltjes, maar voor verzorgingsproducten. Omdat zij op de Europese markt actief zijn kunnen zij grote inkopen doen en deze aan scherpe prijzen verkopen.

Er zijn ook regelmatige leuke aanbiedingen en promoties. Zo krijg je bijvoorbeeld een cadeautje bij iedere bestelling maar kan je ook kortingscodes ontvangen wanneer je ingeschreven bent op hun nieuwsbrief.

Er is geen twijfel mogelijk over Pabo, bij hun kan je in vertrouwen shoppen dankzij het Thuiswinkel Keurmerk. Dankzij dit keurmerk heeft u de waarborg dat Pabo voldoet aan de strenge eisen en voorwaarden. Zo bent u als klant zeker van een correcte afhandeling en kan u met gerust gevoel uw aankoop afronden.

Je hoeft trouwens ook niet te vrezen voor de verzending. Alle pakketjes worden discreet verzonden. Als je je bestelling plaatst voor 20u00 dan mag je de dag erna het pakketje in huis verwachten en dit voor slechts 2,95 euro verzendkosten.

Als je vragen hebt kan je ook altijd de klantendienst van Pabo bereiken.

Al jaren klant

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 17 maart 2014

Bestel al jaren bij de pabo, altijd alles goed en vaak leuke gratis cadeaus bij je bestelling.

Mooie lingerie

Ervaring van VKA, toegevoegd op 22 februari 2014

Mooie lingerie en speeltjes om relatie wat mee op te vrolijken.

» Pabo NL Review

Mijn ervaring plaatsen