Pampel.nl ervaringen en beoordelingen

Midden in de natuur kamperen? Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar bij camping de Pampel in Hoenderloo beleef je de mooiste kampeer ervaringen midden in de natuur op de Veluwe. Misschien zie je wel herten of andere dieren. De beoordelingen voor camping de Pampel vind je op onze site. Wie weet ga jij straks wel hier kamperen!

Mijn ervaring plaatsen

Over Pampel.nl

Bij camping de Pampel kan je volledig tot rust komen. Hier ervaar je dat zalige vakantiegevoel dat je enkel krijgt door te kamperen. Camping de Pampel zorgt ervoor dat je een vakantie kan beleven vol rust, ruimte en een heerlijke sfeer die bij een ontspannen vakantie hoort.

Als je graag wil gaan kamperen op de Veluwe biedt de Pampel een mooi aanbod. Deze camping situeert zich in Hoenderloo. Deze plaats heeft zich volledig gespecialiseerd in de behoeften van de toeristische kampeerder. Hier kan je zowel verblijven met een caravan, camper of een tent. Zelfs voor de kampeerders die van iets meer luxe houden is er een oplossing. Je kunt hier namelijk ook in een boerderijtje verblijven of aan "glamping" doen.

Als op zoek bent naar rust is dit de perfecte plaats voor jou. Het terrein bevindt zich in het midden van de natuur, omringt door weidse bossen en natuurlijk de heidevelden van de Veluwe. Hier wordt verwacht dat je respect hebt voor de natuur. Een mooi voorbeeld daarvan is de in 2012 nieuwe duurzaam gebouwde Saniplaza.

Ervaring van van Swieten, toegevoegd op 23 september 2014

2 keer bezocht, als je een goede nederlandse camping zoekt is deze camping een aanrader.

Ervaring van V, toegevoegd op 19 augustus 2014

Zo hoort iedere camping te zijn, goed onderhouden, aardige mensen, mooie omgeving en schoon sanitair.

» Pampel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen