Parfumswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Uw favoriete geur bij u aan de deur vertelt de slagzin van parfumswinkel.nl ons. Niets is minder waar: bij parfumswinkel.nl kun je de lekkerste geurtjes vinden voor de beste prijs (en ze worden ook nog eens gratis verzonden wanneer je meer dan 50 euro besteed!). Wil jij parfum kopen bij deze webwinkel? Een aanrader: bekijk eerst de beoordelingen en lees ervaringen met parfumswinkel.nl in reviews.

Mijn ervaring plaatsen

Over Parfumswinkel.nl

Een fijne website voor als je op zoek bent naar een fijn geurtje is Parfums Winkel. Hier vindt je een zeer ruim assortiment aan geuren. De website ziet er erg gelikt uit, waardoor je als klant meteen wil gaan kijken wat ze allemaal te bieden hebben.

Productinformatie
Naast de nodige plaatje is er veel aandacht besteed aan het geven van de nodige informatie. Dit geeft een klant in een aantal korte woorden een idee van een geur. Het is anders alleen mogelijk om af te gaan op het flesje, terwijl die eigenlijk maar weinig over een geur zegt.

Geuren
Het aanbod van Parfumwinkel is zeer compleet. Tevens biedt het producten tegen een zeer scherpe prijs. Het is als klant dus zeker interessant eens op de webshop van Parfumwinkel te kijken en misschien een een flesje extra te bestellen. Een om cadeau te geven en een om zelf heerlijk te ruiken.

Swarovski miss aurao

Ervaring van Vera Snijders, toegevoegd op 23 juli 2016

Geweldige service prachtige flacon

Ervaring van Marleen, toegevoegd op 1 februari 2015

Goedkope parfum als je het vergelijk met icisparis of andere speciaalzaak.

Ervaring van Minke, toegevoegd op 29 oktober 2014

Er was een storing van ideal dus was mijn bestelling niet doorgekomen, jammer, was een verjaardagscadeau

» Parfumswinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen