Parkfly ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Parkfly en lees of deze parkeeraanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Parkfly

Parkfly.nl is een hele handige website. Op deze website kun je namelijk erg goedkoop parkeren op schiphol. Stel je voor dat je op vakantie gaat maar je niet teveel geld wil betalen voor een taxi en niemand tijd heeft om je af te zetten. Dan kun je op Parkfly.nl gemakkelijk een parkeerplaats reserveren die zich bevinden op schiphol. Dergelijke parkeerplaatsen zijn al beschikbaar vanaf 30 euro. Hoe langer je de parkeerplek nodig hebt, hoe goedkoper het relatief zal worden.

Als je je auto inlevert bij Parkfly, zul je je sleutels moeten inleveren aan een medewerker. Deze zal veilig achter slot en grendel bewaard worden. De auto wordt ook op een streng beveiligde parkeerplek gezet. Bij terugkomst van je reis zal de auto netjes klaar worden gezet zodat je direct kunt vertrekken bij aankomst.

Parkfly biedt ook een extra mogelijkheid aan. Deze mogelijkheid wordt Sleep Park Fly genoemd. Hierbij wordt er ook een 4 sterren hotel voor je geregeld. Zo ga je uitgerust op reis en zul je niet in de file komen te staan.

Betrouwbaar en goed

Ervaring van Rob Alsem, toegevoegd op 20 mei 2018

Ik heb mijn auto geparkeerd van 27 April t/m 12 Mei 2018. Omdat mijn terugreis was vertraagd heb ik een andere terugkomsttijd gemeld. Was geen enkel probleem, ze hebben de ophaalplanning aangepast en mijn auto stond daar veilig en goed. Ik kom hier volgende terug... Prima service, geen stress gekregen.

zeer positief/mooie tarieven

Ervaring van Judith, toegevoegd op 16 december 2015

In de zomervakantie voor het eerst gebruik gemaakt van deze service. Bij aankomst was er niemand. 10 minuten gewacht voordat de eerste chauffeur kwam. Daarna ging alles soepel. Ook bij terugkomst hoefden we niet lang te wachten. Inmiddels alweer gereserveerd voor de zomervakantie van volgend jaar:). Overigens zeer vriendelijke telefonistes.

Ervaring van Elsa, toegevoegd op 4 december 2014

Bij terugkomst even bellen en binnen 10 minuten stond het busje klaar. Voorheen lieten wij ons altijd wegbrengen of namen de trein maar zeker als we in de nacht vertrekken nemen we liever een parkeerplaats tegenwoordig.

Ervaring van Marcel, toegevoegd op 6 september 2014

Parkfly was de goedkoopste parkeerplek die ik kon vinden, heb ruim een uur alle sites afgegaan.

» Parkfly Review

Mijn ervaring plaatsen