Parkfly ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Parkfly en lees of deze parkeeraanbieder veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Parkfly

Parkfly.nl is een hele handige website. Op deze website kun je namelijk erg goedkoop parkeren op schiphol. Stel je voor dat je op vakantie gaat maar je niet teveel geld wil betalen voor een taxi en niemand tijd heeft om je af te zetten. Dan kun je op Parkfly.nl gemakkelijk een parkeerplaats reserveren die zich bevinden op schiphol. Dergelijke parkeerplaatsen zijn al beschikbaar vanaf 30 euro. Hoe langer je de parkeerplek nodig hebt, hoe goedkoper het relatief zal worden.

Als je je auto inlevert bij Parkfly, zul je je sleutels moeten inleveren aan een medewerker. Deze zal veilig achter slot en grendel bewaard worden. De auto wordt ook op een streng beveiligde parkeerplek gezet. Bij terugkomst van je reis zal de auto netjes klaar worden gezet zodat je direct kunt vertrekken bij aankomst.

Parkfly biedt ook een extra mogelijkheid aan. Deze mogelijkheid wordt Sleep Park Fly genoemd. Hierbij wordt er ook een 4 sterren hotel voor je geregeld. Zo ga je uitgerust op reis en zul je niet in de file komen te staan.

» Parkfly Review

Mijn ervaring plaatsen