Party-schoenenwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Party-schoenenwinkel.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Party-schoenenwinkel.nl

Op www.party-schoenenwinkel.nl kun je terecht voor een groot assortiment aan feestelijke schoenen voor dames, heren en kinderen. Voor dames heeft de webwinkel onder andere retro laklaarzen, rubberen regenboots met prints en clownsschoenen die je over je eigen schoenen heen kunt aantrekken. Het assortiment voor kinderen bevat ongeveer tien verschillende paren geprinte laarsjes, en voor heren biedt de winkel bijvoorbeeld glitter plateauschoenen, Romeinse sandalen en goudkleurige enkellaarsjes. Daarnaast kun je hier ook terecht voor accessoires zoals gespen, schoenhoezen en anti-slip noppen.

Als je weet waar je naar op zoek bent, kun je gebruikmaken van het overzicht aan de linkerkant van de pagina. Hier kun je aangeven welk product je zoekt door de juiste categorie aan te klikken. Ook biedt de webshop een zoekfunctie waar je kunt filteren op trefwoord, kleur of maat.

Bestellingen die je voor 15.00 uur plaatst, worden de volgende dag bezorgd. De verzendkosten bedragen €3,95 voor bestellingen onder de €199. De website, die onderdeel is van Shoppartners BV, heeft het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk.

Ervaring van Mona, toegevoegd op 2 november 2014

Voor verkleedfeestje 2 paar schoenen besteld, na 2 dagen in huis.

» Party-schoenenwinkel.nl review

Mijn ervaring plaatsen