Pasfoto.nu ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Pasfoto.nu en lees of deze website betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pasfoto.nu

Tegenwoordig kun je bijna alles online kopen en bestellen: Maar voor pasfoto's moest je tot nu toe nog altijd de deur uit. Pasfoto.nu heeft daar verandering in gebracht. Door gebruik te maken van een unieke technologie is het nu mogelijk om online pasfoto's te laten maken die aan de eisen voldoen die de overheid heeft gesteld voor officiële documenten zoals het paspoort of rijbewijs.

Het systeem van pasfoto.nu is zeer eenvoudig in gebruik. Je wordt automatisch door het systeem geleid om een goede pasfoto te maken. De pasfoto's kunnen na betaling per post of per email verzonden worden.

Op dit moment is het alleen mogelijk om pasfoto's te maken die aan de eisen voldoen voor Nederlandse documenten. Het kan zijn dat pasfoto.nu in de toekomst ook pasfoto's voor buitenlandse documenten zal gaan aanbieden. Maar voor de meeste Nederlanders zal dit geen probleem zijn. Het gemak van online winkelen geldt nu ook voor het maken van pasfoto's.

Ervaring van Wilco, toegevoegd op 12 oktober 2014

Simpele maar goede website. Ga vaker bij jullie pasfoto's laten maken.

Ervaring van Elise, toegevoegd op 4 augustus 2014

Super handige site, wou dat ik hem veel eerder had ontdekt, bij ons in het dorp zit namelijk geen fotograaf en moest altijd 15 km reizen voor pasfotos

» Pasfoto.nu Review

Mijn ervaring plaatsen