Patipada.nl ervaringen en beoordelingen

Bijzondere producten uit India, Nepal en Tibet kun je vinden in de webwinkel patipada.nl. Kleding en accessoires uit deze mooi plekken geven je een mooie uitstraling. In reviews geschreven over patipada.nl kun je lezen wat voor ervaringen andere mensen gehad hebben met deze webwinkel. Door ook de beoordelingen te bekijken kun je meer te weten komen over patipada.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Patipada.nl

Op zoek naar al uw yoga benodigdheden? Van kleding, meditatiekussens, geuren en accessoires? Dan in patipada.nl de online webwinkel waar u moet wezen. Deze webwinkel heeft een grootst assortiment aan organische producten. Omslagdoeken, tassen en allerlei yoga artikelen. Wordt helemaal zen en bestel uw pakket bij patipada.nl. U geniet naast de eerlijke producten ook van de meest voordelige prijzen en er zijn altijd leuke aanbiedingen en acties te vinden op patipada.nl.
U kunt heel eenvoudig en veilig betalen via paypal en uw pakket wordt zo spoedig mogelijk bezorgd. Wanneer u niet tevreden bent over de producten heeft u altijd nog een niet goed, geld terug garantie en kunt u de producten gewoon retourneren. Ook wanneer u vragen heeft over de producten van patipada.nl kunt u terecht bij de online klantenservice en geniet u altijd van professioneel advies. Dus op zoek naar al u yogabenodigdheden en meditatieartikelen? Neem eens een kijkje op patipada.nl

Veel te weinig productinformatie

Ervaring van , toegevoegd op 12 augustus 2020

Ik kreeg van mijn werk een cadeaukaart voor deze webshop en heb flink moeten zoeken wat ik wou. De site biedt een uitgebreide keuze en veel mooie spullen aan. Helaas werken de menu's niet optimaal en de zoekfunctie laat ook redelijk te wensen over (veel te veel ongerelateerde resultaten bij het zoeken naar dingen). Uiteindelijk wat uitgekozen dat ik er prachtig uit vond zien. Nergens bij de producten stond aangegeven dat het artikel dat je zou ontvangen zou afwijken van de foto. Ik ga ervan uit dat als dit er niet staat, dat ik het product van de foto krijg, zoals op alle andere sites met soortgelijke producten (ik doel hier op de gesteentes). Ik had dus een hanger besteld omdat ik deze steen prachtige tekeningen vond hebben, en hij leek een mooi formaat. Er stond 0,0 info over o.a. het formaat van het product, wat voor materiaal de rest vd hanger is gemaakt etc. Ik ontving dus een ieniemini hangertje, met wel natuurlijk het TYPE steen dat ik had besteld, maar echt totaal niet degene van de foto waar ik zo op was gevallen. Dat ik baal is een understatement. Ik had ook een set chakra massage stenen gekocht. Bij deze in de titel stond "5,5". Ik dacht dat hiermee de grootte werd bedoeld. Wederom 0,0 verdere productinformatie, vandaar dat ik deze conclusie had getrokken. Erg teleurgesteld dat al deze stenen maar 2cm lang bleken te zijn. Wederom balen. Ik had ook een losse steen besteld, omdat ik deze zo mooi vond op de foto en precies was wat ik zocht. Je raadt het al: wel juiste gesteente, niet de steen van de foto. Mijn zoutsteen oliebrander die ik heb gekocht is wel naar wens. Heel mooi ding! Ik geloof ook dat de andere spullen die deze webshop verkoopt goed zullen zijn, maar voor de gesteentes raad ik deze site flink af. Je hebt geen idee wat je in huis krijgt en hoe groot (dit staat maar bij een enkel product, en dan nog krijg je vast niet die van de foto). Was ook een beetje een tegenvaller dat de 4,95 verzendkosten niet door de cadeaubon werden gedekt, dus ondanks dat mijn bestelling onder mn cadeaubon bedrag zat, heb ik los 4,95 moeten betalen. Al met al een jammere ervaring, dat maar 1/4e van mijn order daadwerkelijk was wat het leek te zijn.

Ervaring van Wendy Schouten, toegevoegd op 20 september 2014

De klankschalen die ik hier gekocht heb kwamen netjes verpakt aan.

Ervaring van Mieke, toegevoegd op 5 augustus 2014

Aardige mensen, leuke spullen.

» Patipada Review

Mijn ervaring plaatsen