Paula's Choice ervaringen en beoordelingen

Met de huidverzorgingsproducten van Paula's Choice ziet jouw huid er altijd goed uit. Heb je dus een slechte huid? Misschien is de webwinkel van Paula's Choice dan wel wat voor jou. Kies een goed product uit en betaal meteen veilig via iDeal. Zo je twijfels over paulaschoice.nl? Laat je op andere gedachten brengen door beoordelingen en ervaringen van anderen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Paula's Choice

Op de website van paulaschoice.nl vind je producten voor de huid. Het streven is hierbij dat je de allerbeste producten vindt voor je huid. De producten die door paulaschoice.nl worden geleverd zijn succesvol tegen rimpels en puistjes, een gevoelige huid, schade die je door de zon opgelopen kan hebben, een droge of juist een te vette huid en/of mee-eters. Door de unieke combinatie van onderzoek, beoordeling van de producten en de voortdurende productontwikkeling worden er steeds meer producten gekocht bij paulaschoice.nl.

Website
De website is overzichtelijk waarbij je gemakkelijk de producten kan bestellen die gewenst zijn. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vragen hebt over een of meerdere producten. Aarzel dan nooit om inlichtingen in te winnen. Er zal altijd een deskundig team klaar staan om al de vragen te beantwoorden.

Verzenden
Wanneer je de producten hebt uitgezocht worden de producten binnen 48 uur verstuurd op het opgegeven adres. De betaling moet dan wel voor 12.00 uur hebben plaatsgevonden. Voor de verzending binnen Nederland worden verzendkosten gerekend. Wanneer je ontevreden bent over een product kan je het binnen 30 dagen na de aankoop terug sturen.

Ervaring van Lotte, toegevoegd op 23 januari 2015

Een creme cadeau gedaan aan mijn moeder, ze was er zeer content mee.

Ervaring van Lieke Thijsman, toegevoegd op 1 november 2014

Leuk een aantal gratis samples bij de bestelling.

» Paula's Choice Review

Mijn ervaring plaatsen