Pcmeubels.nl ervaringen en beoordelingen

Door gebruik te maken van de meubels van Pcmeubels.nl kun jij een goede computerhouding krijgen. Bekijk bijvoorbeeld eens de ergonomisch ontworpen stoelen of de computersteunen in deze webwinkel. Ervaringen met pcmeubels.nl kun je lezen in reviews. We hebben ook een aantal beoordelingen over pcmeubels.nl voor je verzameld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pcmeubels

Pcmeubels.nl wil haar klanten online een groot assortiment van betaalbare werkkamermeubels aanbieden. Zo vind je hier onder andere bureaus, bureaustoelen, boekenkasten, pc-meubels, vergadertafels, ladenblokken en dergelijke. Ook voor de kinderen is er een aanbod aan bureautjes, stoelen en kasten aangepast aan hun behoeften en stijl. Zij kunnen de meubels aan betaalbare prijzen aanbieden omdat ze enkel online verkopen en dus niet de kosten hebben van een winkel en showroom. Winkelen op pcmeubels.nl kan je doen door een account aan te maken waarna je je gekozen producten kan toevoegen aan je winkelwagen. Eens je bestelling volledig is, kan je doorgaan naar de betaling die zowel via ideal, creditcard of bankoverschrijving kunnen gebeuren. Voor alle producten staat de levertijd aangegeven dewelke kan variëren van 3 dagen tot maximum 12 weken. Eens je producten verzonden zijn krijg je hiervan een e-mail met een track-and-trace nummer. Retourneren kan binnen de 14 dagen na ontvangst. Er is een klantendienst die telefonisch (tijdens de kantooruren) of via e-mail bereikbaar is.

Ervaring van Bert, toegevoegd op 18 november 2014

Mooi bureau staat stevig en glanst mooi.

Ervaring van Coos, toegevoegd op 18 september 2014

Ik had 2 uur gepuzzeld om het in elkaar te zetten, maar ik kwam er niet uit, handige vriend gebeld, we kwamen tot de conclusie dat ik een onderdeel misste. Daarna pcmeubels gebeld en inderdaad er misste een paar onderdelen, deze werden nagezonden en toen lukte het wel.

» Pcmeubels Review

Mijn ervaring plaatsen