Pepper.nl ervaringen en beorodelingen

Pepper.nl is een online datingsite waarbij de eerste indruk nu nog belangrijker is. Je kan meer persoonlijke dingen op je profiel zetten en deze echt laten opvallen. Maar hoe zijn de ervaringen met het vinden van dates? Op onze websites vind je eerlijke beoordelingen en geen toneelstukjes. Je weet zo zeker of je de liefde bij Pepper.nl kan vinden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Pepper.nl

Pepper.nl is een datingsite waarop mannen en vrouwen zich kunnen aanmelden die op zoek zijn naar een leuke date. Op deze site krijgen gebruikers de gelegenheid om letterlijk te laten zien wie ze zijn, omdat Pepper.nl veel gebruik maakt van beeld.

Foto's en filmpjes
Het profiel dat je op Pepper.nl aanmaakt, bestaat uit foto's en filmpjes van activiteiten die je leuk vindt en interesses die je hebt. Zo kunnen de andere Pepper-gebruikers meteen inschatten of jullie een match zijn.

Chatten
Daarnaast kun je op Pepper chatten met anderen en blijven jouw foto's dan zichtbaar in het scherm. Het doel van Pepper is om mannen en vrouwen van online daten naar een date in het echte, dagelijkse leven te brengen. Daarom heeft Pepper de JustCoffee-knop, waarmee gebruikers een eerste afspraakje kunnen regelen.

Gebruikers die vragen hebben over de website, kunnen tot elf uur 's avonds terecht bij de klantservice, via de chat op de site. Op Pepper.nl vind je ook tips voor online daten en waarop je moet letten bij contacten leggen.

» Pepper.nl Review

Mijn ervaring plaatsen