Per sempre toys ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Per sempre toys en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Persempretoys.nl

Per Sempre Toys is een online houten speelgoedwinkel en is in 2010 opgericht. Naast dat het een hoge kwaliteit en service waarborgt, steunt het ook goede doelen waaronder Villa Pardoes. Bij iedere aankoop doneert Per Sempre Toys 10% aan Villa Pardoes. Per Sempre Toys verkoopt ook speelgoed voor speciale kinderen, bijvoorbeeld een mooie loopfiets voor een 15 jarige met Down. Speelgoed die andere speelgoedwinkels vaak alleen maar verkopen die bedoeld zijn voor 4 jarigen.

Op de website van Persempretoys.nl vind je onder andere speelgoed voor binnen, speelgoed voor buiten, kindermeubels en dus ook speelgoed voor speciale kinderen. Je bent aan het juiste adres bij Persempretoys.nl wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een glijbaan, een speelhuisje, een speeltent, een poppenkast, tuinmeubels voor kinderen of educatieve spelletjes.

Bestelde producten worden geleverd met DPD of DHL. Via deze weg kunnen ook zwaardere pakketten afgeleverd worden. Tevens kun je producten zelf afhalen, bijvoorbeeld wanneer je het direct wilt hebben.

Ervaring van Yvonne, toegevoegd op 2 augustus 2015

Mijn dochter is heel blij met jullie poppenhuis, ze is er niet meer bij weg te krijgen. ONtzettend bedank.

Ervaring van Van Eck, toegevoegd op 14 juni 2015

Goede winkel, snel verzenden en hele mooie spulletjes.

» Persempretoys.nl review

Mijn ervaring plaatsen