Perry Sport ervaringen en beoordelingen

Perry sport heeft door zijn vele fysieke winkels voldoende ervaringen opgedaan om een webwinkel soepel te runnen. Heb je dus geen zin om het huis uit te gaan? Bij Perry Sport koop je online sportkleding. De winkel heeft goede beoordelingen, dus je hoeft niet bang te zijn wat te kopen bij Perry Sport.

Mijn ervaring plaatsen

Over Perry Sport

Perrysport.nl is de homepage van de welbekende sportketen. De website ziet er hip uit en het is duidelijk dat het bedrijf er veel geld in gestoken heeft. Het assortiment is groot en zo opgedeeld dat alle producten makkelijk vindbaar zijn. De webwinkel ziet er visueel aantrekkelijk uit en informatie over betaling en levering is prominent weergegeven.

Het aanbod is zodanig gevarieerd dat iedereen die sportkleding of accessoires nodig heeft die hoogstwaarschijnlijk op perrysport.nl kan vinden. Kanttekening is dat het assortiment voor populairdere sporten zoals voetbal en hockey uitgebreider is dan voor kleinere sporten zoals honkbal. Ook is er informatie over vestigingen en kan de klant besluiten om bestelde producten op te halen in een fysieke winkel. Dit is handig mocht je vanwege werk of andere verplichtingen overdag vaak niet thuis zijn.

Perrysport.nl heeft ook een gedeelte van de website waar aanbiedingen met grote korting worden verkocht die zeker de moeite waard is voor koopjesjagers. Je kunt betalen met iDeal of een creditcard. Bij ophalen in een fysieke winkel kan de klant ook met cash betalen.

aankoop

Ervaring van miranda troost, toegevoegd op 5 februari 2016

Ik ben prima geholpen bij Perry Sport in het Alexandrium, Rotterdam.

Klacht

Ervaring van Coster, A.J., toegevoegd op 21 oktober 2015

Gisteren waren wij bij Perry Sport in Hilversum om zaal tennisschoenen te kopen. Er waren in de hele winkel slechts 3 jongens om klanten te woord te staan. Wij hebben ca. 10 minuten gewacht en toen maar iemand geseind dat we al een tijd aan het wachten waren. De verkoper had er weinig zin.toen we vroegen om een tennis passok keek hij ons glazig aan. Vervolgens ging hij de linkerschoenen ergens beneden halen en kwam terug met de opmerking dat hij beter direct had kunnen kijken welke maat het moest zijn. Nu moest hij zoeken in de dozen waar 1 schoen in zat. O ja.... De passok lag ook nog beneden. Hij ging hem halen.... Op dat moment vroeg mijn man of hij direct een maat groter mee kon nemen, want ze leken toch wat krap. Even later kwam de verkoper weer boven met het gevraagde, zette de dozen bij ons neet en verdween met de mededeling dat hij nog terug zou komen. Wij hebben zelf de veters in moeten rijgen en hebben de verkoper niet meer terug gezien. Ook het ongevraagd tutoyeren, wat kennelijk heel gewoon is bij Uw instelling, stort ons. Perry Sport is voor ons niet meer de zaak die het geweest is.Volgende keer zoeken wij een kleinere sportzaal in de regio waar je nog wel een goed advies kunt krijgen.

Hardlopen

Ervaring van Samira, toegevoegd op 16 oktober 2015

Beste Perry Sport, Jullie zijn een top winkel. Ik haal vaak kleding voor het hardlopen. Gisteren net weer een puma broek gekocht. Super dat jullie nu een nationale sport en outdoor pas hebben. Die 10% korting is natuurlijk altijd leuk!!! Groetjes, Samira

goed

Ervaring van laith aqrawe, toegevoegd op 29 augustus 2015

ik vind perry sport heel leuk winkel ook heel leuk schonen

Topservice bij reparatie rugzak

Ervaring van Maria, toegevoegd op 25 augustus 2015

De sluiting van mijn rugzak ging al op dag 1 van mijn vakantie stuk. Na de vakantie ging ik naar de winkel aan het Vredenburg in Utrecht. Drie kwartier lang heeft een verkoopster geprobeerd er een nieuwe sluiting op te zetten. Onderwijl praatten over van alles en nog wat. Ze was zeer vriendelijk, geduldig en voorkomend. Na drie kwartier bleek het toch niet helemaal te lukken. Direct pakte ze een nieuwe rugzak en gaf die mij. Dst had ik niet verwacht, geweldig gewoon! Als klap op de vuurpijl vond ze in de 'oude' rugzak ook nog allerlei kleine spullen die ik al de hele vakantie kwijt was. Perry Sport, petje af voor deze werknemer! Een zeer goede service en een vriendelijk woord, en engelengeduld! Ik kwam al jarenlang bij Perry, en kom zeker weer terug.

Bedankt

Ervaring van Rachel, toegevoegd op 19 mei 2014

Er was een artikel niet meegelevert met mijn bestelling. Perry Sport gemaild, en uitgebreid excuses gekregen. Bovendien een kortingscode van 5 euro gekregen om bij een volgende aankoop te gebruiken. Chapeau PerrySport

Verkeerde kleur

Ervaring van Alexander, toegevoegd op 13 maart 2014

Mijn hardloopschoenen zijn in de verkeerde kleur afgelevert. Ben terug naar een winkel gegaan van Perry Sport, en heb ze daar omgerolen.

Prijsverandering

Ervaring van Bregje, toegevoegd op 23 augustus 2013

Ik had online besteld bij perry sport, de bestelling was aangekomen. Paar dagen later keek ik nog een keer op de site van perry sport en was het opeens stukken goedkoper. dit vindt ik geen stijl.

» Perry Sport Review

Mijn ervaring plaatsen