Perry Sport ervaringen en beoordelingen

Perry sport heeft door zijn vele fysieke winkels voldoende ervaringen opgedaan om een webwinkel soepel te runnen. Heb je dus geen zin om het huis uit te gaan? Bij Perry Sport koop je online sportkleding. De winkel heeft goede beoordelingen, dus je hoeft niet bang te zijn wat te kopen bij Perry Sport.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Perry Sport

Perrysport.nl is de homepage van de welbekende sportketen. De website ziet er hip uit en het is duidelijk dat het bedrijf er veel geld in gestoken heeft. Het assortiment is groot en zo opgedeeld dat alle producten makkelijk vindbaar zijn. De webwinkel ziet er visueel aantrekkelijk uit en informatie over betaling en levering is prominent weergegeven.

Het aanbod is zodanig gevarieerd dat iedereen die sportkleding of accessoires nodig heeft die hoogstwaarschijnlijk op perrysport.nl kan vinden. Kanttekening is dat het assortiment voor populairdere sporten zoals voetbal en hockey uitgebreider is dan voor kleinere sporten zoals honkbal. Ook is er informatie over vestigingen en kan de klant besluiten om bestelde producten op te halen in een fysieke winkel. Dit is handig mocht je vanwege werk of andere verplichtingen overdag vaak niet thuis zijn.

Perrysport.nl heeft ook een gedeelte van de website waar aanbiedingen met grote korting worden verkocht die zeker de moeite waard is voor koopjesjagers. Je kunt betalen met iDeal of een creditcard. Bij ophalen in een fysieke winkel kan de klant ook met cash betalen.

» Perry Sport Review

Mijn ervaring plaatsen