Personalgifts ervaringen en beoordelingen

Soms heb je echt geen idee wat je iemand cadeau wil geven. Personalgifts maakt het iets eenvoudiger om een origineel cadeau te geven. Maak persoonlijke boeken, posters of cadeaus. Personaliseer alles voor je beste vriend, vriendin of partner en je hebt een uniek cadeau te pakken. Maar hoe pakt dit in de praktijk uit? Lees hier de ervaringen en beoordelingen van klanten bij Personalgifts.

Mijn ervaring plaatsen

Over Personalgifts.nl

Wat is er leuker aan een persoonlijk cadeau? Waar je je creativiteit in hebt zitten en wat even later ook nog ontzettend gewaardeerd gaat worden? Denkend aan een persoonlijke verjaardagswens of kaart met daarin een gedicht is vaak al erg dankbaar om te krijgen. Maar een doos chocolade met jouw unieke wens aan de binnenkant van de verpakking; super!

De ontvanger zal vaak niet weten wat hij of zij ziet, het is alsof het zo gekocht is in de winkel en bij het openen van het cadeau verschijnt jouw naam of wens. Naast chocolade kun je bij personalgifts.nl onder andere kiezen voor koekjes. Bij alle keren dat de koektrommel tevoorschijn komt, zal er een brede glimlach op het gezicht van de jarige verschijnen.

En wat te denken van de unieke boeken, waarin je je eigen foto en tekst kunt verwerken? Jij of de ontvanger komt gewoon in een bestaand boek te staan en dit wordt allemaal verzorgd door de mensen achter personalgifts.nl. Hier werken professionals aan de unieke vormgeving en denken actief mee met jouw creativiteit.

Naast voornamelijk humoristische en hilarische cadeaus kun je bij personalgifts.nl ook terecht voor geschenken op zakelijk gebied.

Ervaring van Selena, toegevoegd op 5 december 2014

Leuk bordje laten drukken voor mijn neefje, hij wil nergens anders meer vanaf eten.

Ervaring van Kristel, toegevoegd op 13 oktober 2014

Een van mijn favoriete webshops als ik een leuk cadeau zoek voor iemand. De ontvanger is er altijd zo blij mee of het nu een klein kind is of een volwassene.

» Personalgifts.nl Review

Mijn ervaring plaatsen