Pestana Hotels & Resorts ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Pestana hotels en lees recensies van andere mensen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pestana Hotels & Resorts

Pestana is een hotelgroep die aanwezig is met resorts en hotels in maar liefst 3 continenten: Europa, Zuid-Amerika en Afrika. Van oorsprong uit Portugal is Pestana de grootste Portugese hotelgroep en hoort het wereldwijd bij de groteren. De groep werd opgericht in 1965 en voornamelijk de laatste 20 jaar kende de Pestana groep een indrukwekkende groei. Via de website kan je dan ook op een simpele manier een hotel boeken in een groot aanbod aan bestemmingen. Bovendien doe je dat tegen de beste prijs doordag er geen tussenpersoon is die een deel van de winst opstrijkt. Pestana kan daarbij ook helpen met het drukken van de kosten van het transport richting je bestemming. Doordag het een grote hotelketen is heeft de groep immers heel wat contracten afgesloten met operators en dergelijke. Het resultaat? Een goede prijs voor de hele reis. Geniet op de website ook nog van last minutes en promo‬ôs die in sneltempo verschijnen op je beeldscherm. Plezier is zeker!

Ervaring van Mariska, toegevoegd op 18 februari 2016

Onze huwelijksreis is zeer geslaagd, personeel zeer vriendelijk, prachtige kamers, veel uitstapjes gedaan en lekker in de zon gelegen.

Ervaring van fam. van Son, toegevoegd op 20 juli 2015

Prachtig uitzicht over zee, als je wakker wordt en je loopt je balkon op is adembenemend. 2 keer per dag worden de bedden opgemaakt, mijn man was jarig en kreeg nog een leuk flesje voor zijn verjaardag, wij gaan volgend jaar weer.

» Pestana Hotels & Resorts review

Mijn ervaring plaatsen