Peter Langhout Reizen ervaringen en beoordelingen

Peter Langhout staat vooral bekend om de voordelige busreizen door Europa. Naast busreizen zijn er nu ook cruises en luxe all inclusive bestemmingen bijgekomen. Wij horen graag wat jouw ervaring is met Peter Langhout. Maar als je hier nog nooit mee op vakantie bent geweest dan kan je hier ook terecht voor het lezen van eerlijke beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen zorgt al meer dan 27 jaar voor verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. De busreizen voeren je niet alleen naar de leukste bestemmingen in Nederland, maar ook naar landen zoals Duitsland, Italië, Spanje, Polen en Oostenrijk. Liever met eigen vervoer reizen? Geen probleem, via de website kun je ook autoreizen of stedentrips boeken en zelfs cruises. Peter Langhout richt zich voornamelijk op 50-plussers en gezinnen met kleine kinderen die zorgeloos op vakantie willen. Om dat zorgeloze aspect nog meer kracht bij te zetten zijn er sinds enkele jaren ook een hoop all-inclusive reizen aan het assortiment toegevoegd. De reisvoorwaarden zijn duidelijk en overzichtelijk zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt. De reisorganisatie zet zich ook in voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door het gebruik van water en energie te beperken. Kortom, Peter Langhout biedt je een compleet, betaalbaar reispakket. Benieuwd geworden naar het complete aanbod? Kijk dan rustig rond op de website.

Disneyland

Ervaring van Kobys, toegevoegd op 14 mei 2014

Met mijn dochter van 8 een busreis naar disneyland parijs gedaan. Alles was goed geregeld en we hebben nog een aantal uur kunnen slapen in de bus.

Prachtige stad

Ervaring van Manon, toegevoegd op 31 maart 2014

Praag bezocht via Peter Langhout reizen. Het boeken hebben we telefonisch gedaan omdat we er bij de website niet uitkwamen. Vriendelijke mevrouw heeft ons alles uitgelegd. De reispapieren na 2 weken ontvangen, ruim voor aanvang van de vakantie.

Al 4 keer geboekt

Ervaring van Gijs en Theodora, toegevoegd op 12 augustus 2013

Deze nazomer onze 4de reis geboekt, ditmaal naar Italie. De reisleiding is altijd zo ontzettend vriendelijk. De bussen zijn voor mijn doen vaak wat krap maar ik ben dan ook 2,03 meter lang. Mijn vrouw van 1,68 vindt de bussen heerlijk.

» Peter Langhout Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen