Pets Gifts ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Petsgifts en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Pets Gifts

Petsgifts is een online dierenwinkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je huisdier. Zo bestaat het assortiment uit 10.000 producten waaronder, halsbanden, krabpalen, verzorgingsproducten, speelgoed en nog veel meer.
Op de website is te zien dat de producten verdeeld zijn onder de volgende categorieën;
vissen, katten, honden, kippen, reptielen, konijnen, knaagdieren, vogels en tuinartikelen.

De online dierenwinkel verzendt producten in zowel Nederland als België. De site geeft aan de enige te zijn waarbij je gebruik kan maken van montageservice. Wil je je aankoop eerst bekijken voor je besteld? Dan bestaat de mogelijkheid om deze te bekijken in de showroom van Petsgifts. Op de subpagina Klantenservice is alle informatie te vinden over de gang van zaken bij het bestellen. Ook is er op de site een blog te lezen met informatieve onderwerpen die te maken hebben met huisdieren.
Petsgift heeft ook een App dat beschikbaar is voor op de Iphone of Android toestel.
De website beschikt over de keurmerk van Stichting Webwinkelkeur.

Ruilen / terugsturen

Ervaring van Ton Hendriks, toegevoegd op 28 januari 2019

Diverse artikelen besteld maar toch 3 terug gestuurd waarvan een ik de verpakking zelf al had weggegooid is toch nog terug genomen dat is echte service had ik niet verwacht Petje af .... een warme douche voor pets gifts ????????

Leuke mensen en goed advies!

Ervaring van Esther Velder, toegevoegd op 30 maart 2016

Met een glimlach op mijn gezicht heb ik gesproken met een medewerker van petsgifts. Positief bedoeld werken er daar een paar gekken!, wat een leuke mensen die echt weten hoe ze klanten moeten binden, voel me eigen geen nummer maar een echte klant. Alleen voor deze ervaring blijf ik altijd voor petsgifts kiezen. De producten had ik na 2 werkdagen in huis. Verpakking was heel netjes, en ik kreeg paaseitjes bij de bestelling, het was immers pasen.

Goede service

Ervaring van Ben Naaldwijk, toegevoegd op 1 februari 2016

Leuke en unieke artikelen in het assortiment. Zeer uitgebreid. Ik zocht een artikel en deze hebben ze voor mij speciaal besteld. Binnen 3 dagen had ik deze al in huis. Nu ben ik al een tijdje vaste klant.

Ervaring van mevr. Bloem, toegevoegd op 21 januari 2016

Goed advies op maat gekregen voor mijn hond van 13,5 jaar oud.

Ervaring van Mike, toegevoegd op 21 november 2015

Goede dierenwinkel die zijn beloftes ook echt nakomt.

» Pets Gifts review

Mijn ervaring plaatsen