Petsonline.nl ervaringen en beoordelingen

Alles voor je huisdier kun je vinden in de webwinkel van petsonline.nl. Bij deze webwinkel kun je niet alleen terecht voor voer, maar ook voor speeltjes voor vrijwel ieder huisdier. Erg handige website dus! Op onze website vind je reviews over petsonline.nl waarin ervaringen worden beschreven. Dit is handig om te lezen wanneer je er over denkt om hier te shoppen. Bekijk hiervoor ook eens de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Petsonline

Petsonline.nl is een webshop vol inspirerende en originele accessoires voor uw huisdier. Het idee voor de webshop is voortgekomen uit liefde voor dieren en is gevestigd in Rotterdam. Het aanbod wordt bijna dagelijks uitgebreid met de meest bijzondere producten die wereldwijd te vinden zijn.

Het assortiment van Petsonline.nl richt zich uitsluitend op producten om je hond of kat lekker te verwennen. Hier vindt je verrassende en bijzondere accessoires van hondenmanden en halsbanden tot speelgoed en krabpalen. Op Petsonline.nl vindt je dus bewust geen breed assortiment, zoals allerlei voedings- en verzorgingsproducten. Het zorgvuldig uitgezochte aanbod bevat verschillende merken, waaronder ook het eigen merk. Na het overlijden van je huisdier is er ook de mogelijkheid tot een uniek aandenken; een bronzen beeld of urn op maat gemaakt.

Petsonline.nl biedt snelle en persoonlijke service, kan op maat gemaakte producten leveren en heeft cadeaubonnen en speciale aanbiedingen. Je bestelling wordt boven de 49 euro gratis verzonden. Petsonline.nl is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk.

Ervaring van Dutje, toegevoegd op 8 december 2014

Mooi verpakt kwam zojuist mijn bestelling binnen. mijn hond is al nieuwsgierig wat erin zit haha

Ervaring van M, toegevoegd op 5 november 2014

De keuze die je moet maken voor brievenbus op pakket post is soms onhandig omdat ik niet weet hoe groot een pakketje is.

» Petsonline Review

Mijn ervaring plaatsen