Petsplace.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Petsplace.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Petsplace.nl

Dankzij Petsplace.nl kan je eenvoudig en vlot alles online bestellen wat je nodig hebt voor je favoriete huisdier. Er is een ruim assortiment voorradig met allerlei soorten artikelen. Zo kan je er niet enkel voeding en speeltjes vinden, maar ook alles van verzorgingsproducten dat je in huis moet hebben. Ook alle andere accessoires zoals halsbanden, vervoerskooien en manden zijn er terug te vinden.

Het fantastische aan de website is dat ze enorm overzichtelijk en klantvriendelijk is. Al de producten worden aangeboden per diersoort en per categorie. Zo is alles gemakkelijk en snel terug te vinden. Bovendien is het aanbod enorm uitgebreid. Dit laat je toe diverse merken te vergelijken en een keuze te maken uit een prijscategorie die voor jou het beste uitkomt. Om de ontvangst van je bestelling te vergemakkelijken, kan je ervoor kiezen om deze op te halen op een adres dat je zelf opgeeft. En bovendien is je levertijd enorm kort, namelijk maximum twee werkdagen!

Bestelling duurt lang

Ervaring van Elewout, toegevoegd op 26 juni 2020

Filter cartridges op Donderdag besteld voor het zwembad. Ik zou het Vrijdag in huis hebben. Telefoniste verteld mij dat het niet eerder als Maandag komt. Alsnog voor het weekend begint elders filters moeten halen

Ervaring van Greetje, toegevoegd op 14 april 2015

Zowel klant bij de webshop als fysieke winkel, gewoon goede producten en verstand van zaken.

Grote verzending prima verlopen

Ervaring van de Wit, toegevoegd op 9 april 2014

Netjes verpakt kwamen de brokken binnen vandaag. Heb gelijk voor de komende 6 maanden hondenvoer binnen.

» Petsplace.nl review

Mijn ervaring plaatsen