Phonehouse ervaringen en beoordelingen

Een nieuw telefoonabonnement afsluiten kan natuurlijk bij Phonehouse. Je kan hier terecht voor uitgebreide abonnementen tegen scherpe prijzen. Het is natuurlijk alleen even afwachten of Phonehouse ook echt past bij waar je naar opzoek bent. De ervaringen en beoordelingen geven je direct een duidelijk beeld van Phonehouse en de aanbiedingen van het bedrijf.

Mijn ervaring plaatsen

Over Phonehouse

De Phonehouse.nl is één van de grootste onafhankelijke aanbieders van mobiele telefonie in Nederland. Op Europees vlak staan ze op nummer 1 als grootste Europese winkelketen voor mobiele communicatie.

Je kan bij Phonehouse terecht voor een uitgebreid aanbod van mobieltjes en accessoires alsook abonnementen. De nieuwste smartphones bieden zij aan tegen zeer scherpe prijzen. Ze zijn zelfs een erkend Apple verkoper! Je kan er dus met een gerust hart de nieuwe Iphone aanschaffen! De nieuwste en handigste accessoires vind je ook bij Phonehouse waaronder screenprotectors, hoesjes voor mobieltje... Phonehouse is onafhankelijk en dit betekent dat je ieder netwerk kunt kiezen bij een contract bij Phonehouse.

Bij iedere aankoop krijg je gratis verzending bovenop de lage prijzen! Als je vandaag voor 21u00 je bestelling hebt geplaatst, dan mag je je pakketje morgen verwachten! Behalve als je een bestelling plaatst in het weekend, dan wordt deze zo snel mogelijk de volgende dinsdag bij je thuis bezorgd.

Wil je graag ondersteuning bij je bestelling of heb je een dringende vraag? Dan kan je de klantendienst bereiken op verschillende manieren zoals via twitter, e-mail, telefonisch, brief of je kan gewoon langsgaan bij de dichtstbijzijnde winkel.

snel in huis

Ervaring van Sef, toegevoegd op 15 december 2014

iphone 6 besteld, binnen 2 dagen in huis, goede abbos incombinatie met vodafone

Telefoon

Ervaring van Bernd, toegevoegd op 6 mei 2014

Goede telefoonwinkel zoals online als offline

» Phonehouse Review

Mijn ervaring plaatsen